Goed nieuws!

Iets vroeger dan verwacht kunnen we onze plannen voor deze zomer ook al lossen, samen met het zomerplan voor de Gemeente Hooglede. Deze kan u terugvinden op https://www.hooglede.be/zomeraanbod

💧Belangrijkste maatregel is dat we de volledige vakantie gaan werken met bubbels. Een bubbel bestaat uit max. 45 kinderen en geldt telkens voor één volledige week (Ma tot Zondag). In de week dat je in een ‘speelpleinbubbel’ zit, kan je niet deelnemen aan andere bubbels. Indien een kind dus op zaterdag op chirokamp vertrekt vragen we ook hier rekening mee te houden.

“Je kan bv. niet op maandag en dinsdag naar het speelplein komen en de andere dagen naar het sportkamp of IBO De Boomgaard verhuizen.”

🥇Op die manier dragen we allemaal ons steentje bij om superverspreiding tegen te gaan!

😴 Vermoeidheid is een belangrijke trigger voor Covid-19. Laat kinderen dus zeker voldoende rusten.

💻 Alle overige maatregelen hebben we op onze website verzameld onder de noemer “Zomervakantie 2020”.

⏱Inschrijven zal mogelijk zijn via Pleinkapitein. De link hiervoor zal rond 10 Juni gecommuniceerd worden op onze website en Facebook. Meer info over inschrijven kan je vinden op de website.

🔵De bubbels zijn opgebouwd rond de leerjaren van de scholen. Wie bvb zijn schooljaar beëindigt heeft in het 3e LJ zal aansluiten bij de bubbel 1ste – 3e LJ.

🔴De bubbel van Ketz’up zal aansluiten op een andere locatie. Meer info hieromtrent zal te vinden zijn op onze website.

😷Wie vragen heeft over de medische fiches of de risicogroepen kan altijd zijn persoonlijke huisarts contacteren.

📲 Op de hoogte blijven? Volg onze social media en de website www.zoeber.be

📧 Voor vragen kan je steeds terecht bij ons via speelplein.zoeber@gmail.com of 051/79 09 60

We beseffen dat deze regels best wel overdonderend kunnen zijn, we willen jullie dan ook op het hart drukken dat we deze ENKEL ondernemen op basis van het draaiboek dat wij moeten volgen en hopen om volgend jaar terug onze gewone werking te voorzien.

Alvast bedankt voor het begrip en tot Zoeber!