Inschrijven

Inschrijven:

Speelplein Zoeber vraagt om de kinderen op voorhand in te schrijven via het ouderportaal van TJEK.

https://ouderportaal.tjek.be

🕛 Om nog de laatste beestjes uit het systeem te krijgen, zal de periode pas starten om 12u stipt!

📧📲📩 Wie via mail geen inlogcode krijgt, kijkt best de volgende zaken na:

– Staat onze mail niet in je spamfolder? Kijk op afzender TjeK of op het onderwerp Zoeber.

– Controleer al je mailadressen en die van je partner. Ons systeem gebruikt de mailadressen die we hadden bij inschrijving van jullie kinderen.

– Geen mail ontvangen of 1ste maal dat je naar Zoeber komt?
Geen paniek! Je kan telefonisch met de jeugdwerker verder afspreken op het nummer 051/79 09 60.

– Wie al een TJEK-account heeft zal, bij het inloggen, kunnen kiezen tussen zijn gebruikelijke locatie OF Zoeber. Kijk dus goed na dat je je correct inschrijft.

Hou er rekening mee dat kinderen sowieso een volledige dag ingeschreven moeten worden zoals eerder gecommuniceerd. Halve dagen zijn dit jaar niet mogelijk!

We vragen om een minimum van 2 dagen per week in te vullen, zodat onze bubbels mooi gevuld zijn. Een volledige week is niet verplicht.

Je kan je nu al inschrijven voor de ganse zomerperiode. Later kan je de data nog aanpassen in het ouderportaal. Hou er rekening mee dat annuleren kosteloos kan min. 5 dagen op voorhand. Nadien kan dit enkel met een doktersbriefje. Annuleren is enkel geldig als dit via het ouderportaal is gebeurd.

Via deze weg kunnen wij een zeer gerichte en foutloze aanwezigheidslijst opmaken per dag. Deze lijst dient ook voor het opdelen in de bubbels van 50 personen en zal gebruikt worden als basis voor het opmaken van een contactenlogboek. Uitschrijven kan kosteloos tot 5 dagen voor de start. Nadien vragen we een geldig doktersattest om kans te maken op terugbetaling.

Kinderen die NIET op voorhand ingeschreven zijn, kunnen we geen plek garanderen op ons speelplein.

Bij de inschrijving dienen ouders een medische formulier VOLLEDIG in te vullen en deze aan de jeugdwerker te bezorgen. Pas dan kan het kind op het speelplein toegelaten worden.

De Medische Fiche kan u hier terugvinden

Voor wie
Iedereen tussen 3 en 15 jaar is van harte welkom.

%d bloggers liken dit: