Meer nieuws na 7 juni.

Beste ouders!

Als speelplein zetten we ons honderd procent in om jullie opnieuw een top werking aan te bieden deze zomer!

Sinds vorige week staat het licht op groen 🚦en konden we starten met het opnieuw inplannen van onze zomer 📋. Er werd gisteren in een marathonvergadering met de stuurgroep en de gemeente al een heleboel afgeklopt en afgesproken. Nu is het kwestie van alles in een mooie vorm te gieten. De zomerwerking lijkt ons, onder voorwaarden, zeker haalbaar.

We besloten om nog even te wachten om verder te communiceren. 📨📧

Dit om alles af te kunnen stemmen op elkaar en om mooi, gestroomlijnd en in 1 beweging alles tot bij jullie te krijgen.

Deze grote lijnen werden intussen wel al afgeklopt:

✅We zullen het speelplein opdelen in bubbels per leeftijdscategorie. Dit zorgt ervoor dat we spelen kunnen organiseren op maat van de kinderen. Binnen deze bubbels zal er vrij spel mogelijk zijn en hoeft er GEEN social distancing gehanteerd worden. voor de +12 voorzien we aangepaste spelen. Iedere bubbel zal zijn kleur krijgen. Het maximum per bubbel staat op 50 personen.

✅Per week kan een kind of tiener maar deelnemen aan 1 vrijetijdsaanbod. Zo komen de verschillende werkingen niet met elkaar in contact. Kiezen voor verschillende werkingen in dezelfde week kan dus helaas niet. Hiervoor vragen we de medewerking van jullie, de ouders.

✅We stellen onszelf de deadline om alles te communiceren op 7 juni.

✅Mochten jullie nu al vragen hebben, verwijzen we jullie graag door naar de website van de Ambrassade, waar je enkele algemene FAQ’s al kan nalezen. https://ambrassade.be/…/k…/artikel/jeugdwerkzomer-faq-ouders

We kijken er alvast naar uit om iedereen terug te zien en oefenen intussen al volop met de bubbels.

#Samentegencorona #Zoebertastischezomer #Lovid19