Uitstappen en Activiteiten

Anders dan andere jaren zullen we ons hoofdzakelijk richten op onze eigen werking. Er wordt dit jaar bewust gekozen om geen pretparkdag in te lassen. Ook ons jaarlijkse brandweerdag zal helaas niet doorgaan dit jaar. Alsook geen eindfeest/ toonmoment. Dit in correspondentie met de maatregelen.

Indien we toch opteren om materialen te huren via externe firma’s zal er steeds gekozen worden voor de meest veilige en hygiënische maatregelen. Gehuurd materiaal zal ook niet bubbel overschrijdend gebruikt worden.

Indien er met de oudste bubbel gekozen wordt voor een (fiets)uitstap zal er steeds gekozen worden om dit te laten gebeuren volgens de geldende samenlevingsregels. Dit zal ook tijdig gecommuniceerd worden aan ouders en deelnemers. Kookactiviteiten kunnen in principe indien er gebruik gemaakt wordt van mondmaskers en voldoende handhygiëne.

Spelen met water vormt op zich geen extra risico.

We gaan met andere woorden terug naar de “basics” van het speelplein en kiezen bewust voor zoveel mogelijke openluchtactiviteiten!

Hou er wel rekening mee dat binnen de eigen speelbubbel er geen social distancing opgelegd is. Kinderen mogen dus met elkaar spelen en ravotten. De grootte van de bubbels lenen zich er net toe om voldoende interactie te voorzien en speelsheid te voorzien.

Spelen blijft de hoofdboodschap deze zomer!

%d bloggers liken dit: